Rejseforedrag ved vikarierende sognepræst Uffe Vestergaard

FOREDRAGAFTEN I KIRKEN
– VESTER NYKIRKE

Rejseforedrag ved vikarierende sognepræst Uffe Vestergaard

Uffe har gennem de seneste ti år arrangeret en rækker af rejser, bl.a. for sine hidtidige sogne – på det seneste også for andre kirkesogne rundt i det ganske land. – Rejser til Rom – Grækenland – Athen – London – Syd- og vest England – Frankrig – Normandiet – Berlin – Polen.
Uffe vil med billeder fortælle om nogle af disse ’historiske’ rejser – oplevelser – anekdoter – om det at rejse i et sluttet selskab fra et lokalområde – at opleve i fællesskab, og hvordan det smitter af på både folkeliv og kirkeliv.
Der har været tale om historiske rejser, hvor folk kommer helt i dybden – i forhold til at lære destinationen at kende – fra urtid til nutid. – Rejserne har været forberedt med historiske foredragsrækker – så alle kommer med ind bag ved facaderne. – Og derudover – den gode mad og vin – eller øl, alt efter stedets skik.
At rejse er at leve – men man skal også leve godt, selvfølgelig – og det skal være hyggeligt og skægt. – Det er denne helhedsoplevelse, der kan skabes, når et helt sogn tager på tur. – Og det er disse oplevelser, som Uffe gerne vil dele…
Foredraget finder sted i Vester Nykirke – d. 23/11, kl. 19.00 – der vil desuden blive serveret lidt godt til ganen.
Alle skal være hjertelig velkomne – til en aften med rejser – drama – lys – mørke – snak og fortælling.